Mama Jo Meets De Pomp

Mama Jo Meets De Pomp


Wist je dat biologisch eten beter is voor het milieu en dus ook voor de dieren?


Een gastvrije uitstraling

De Pomp heeft een uitnodigende en laagdrempelige uitstraling. Dat komt door een leuke, ruime en toch compacte opstelling. Zowel de terrasindeling als het interieur binnen dragen bij aan een gezellige ambiance. Daarnaast hangt de vlag ‘voor iedereen’ uit. Daarmee geeft De Pomp aan dat iedereen welkom is. ‘’Bij ons komen echt verschillende soorten mensen. Jong, oud, gezinnen, vriendengroepen, hipsters, skaters, hiphoppers.’’ zegt Jeroen, de Chefkok.

Een uniek concept sinds april 2019
Wist jij bijvoorbeeld dat De Pomp voorheen een Shell Tankstation is geweest? Om dit in ere te houden zie je elementen terugkomen in de inrichting. In het zitgedeelte bij de open keuken staat bijvoorbeeld een halve auto als zitplaats. Ja, je leest het goed, een halve auto. Deze populaire zitplek is ook altijd bezet.


Variërende keuken

Tijdens ons bezoek hebben wij vriendelijkheid en gemak ervaren. ‘’Ons streven is om goede, lage prijzen te hanteren en toch de kwaliteit te waarborgen. Het personeel in de keuken heeft verschillende keukenachtergronden en die mengelmoes komt ook terug op de kaart.’’ zegt Jeroen. De producten die in het restaurant worden gebruikt zijn 50% biologisch. Daarmee behaalt De Pomp het EKO-keurmerk voor de horeca. Er worden ook veel duurzame en direct trade producten gebruikt. Mijn gast, Sophie, en ik hadden voor ons diner niet veel keuze, maar er was wel voldoende variatie in het menu. Dat sluit aan op hun concept; makkelijk, simpel, laagdrempelig en voor iedereen.

Bij De Pomp
Kortom in Utrecht aan de Croeselaan 122 kan je terecht voor een open, toegankelijke en vrijblijvende beleving. Ik vroeg mijn gast of zij terug zou komen. ‘’Ik zou zeker terugkomen. Het lijkt mij vooral gezellig om hier op het terras te borrelen met mijn vrienden.’’ zegt Sophie.


Talent
Met een uniek concept toegankelijk zijn voor iedereen.
Tip
Voor de optimalisatie van de beleving; een heerlijke geur laten rondhangen in het restaurant.