Mama Jo Meets Zichtwerk

Mama Jo Meets Zichtwerk


Wist je dat verven en schilderen een wereld van verschil is?
Het aanbrengen van de grote vlakken noem je namelijk verven en het aanbrengen van de details noem je schilderen.


Alex & Barend

De broers Alex en Barend zijn schilders en werken al jaren als zijnde en als klussers. Wonderbarend bestaat sinds mei 2017. Barend is uitstekend in het zien van het totale plaatje en in het meedenken met de klant (hij doet voorstellen waar de klant zelf niet aan heeft gedacht). Alex is zeer goed in het aanpakken van klussen en deze begeleiden naar een mooi eindresultaat. Zijn bedrijf Alex Philips Mooi Bouw bestaat sinds januari 2013.

Wat maakt de broers uniek?
Zij zijn broers. Dat is bijzonder. Zij zijn broers uit een drieling. Dat is extra bijzonder. Alleen zegt dat nog niks over hun kwaliteiten. Wat hen uniek maakt is de kracht die tot uiting komt wanneer zij samenwerken. Deze kracht komt voort uit het combineren van hun persoonlijke kwaliteiten. Zo kunnen zij van A(lex philips Mooi Bouw) tot Z(ichtwerk) uw wensen Wonderbarend vervullen.

De geboorte van Zichtwerk

Alex en Barend werken voor particulieren en voor bedrijven. Door de Covid-19 crisis is hun business to business kant op een lager pitje komen te staan, terwijl de vraag naar hun diensten van de particulieren juist gestegen is. In deze periode werkten de heren steeds vaker samen. De bundeling van hun talenten bleek zeer waardevol te zijn. Zichtwerk is om die reden ontstaan. Zichtwerk: schilders en zoveel meer, is een label dat de heren inzetten als herkenningspunt voor hun klanten wanneer zij samenwerken.

Lancering op 3 december 2020
Zichtwerk staat sinds 3 december 2020 voor je klaar. Het bedrijf is getalenteerd in renovatie, onderhoud en nieuwbouw van jouw vastgoed. Ook voor bedrijven staan de broers klaar en zij zijn bijvoorbeeld ook talentvol in het bouwen van stands op beurzen of van winkelshowrooms. Voor meer informatie over Zichtwerk en hun diensten kun je terecht op www.klusbedrijfzichtwerk.nl.


Talent van Zichtwerk
De broers van Zichtwerk laten hun passie doorschemeren in het werk dat zij leveren.
Zij streven ernaar om de leefomgeving van hun klanten te verbeteren.